Sortida 5è i 6è a Cosmocaixa

21/10/2016

La nostra primera sortida del curs escolar 2016-17 s’ha realitzat al Museu de la ciència de Barcelona, al CosmoCaixa i ha continuat amb la visita al Parc Güell.

 

A través de les diferents sales que formen les instal·lacions del museu CosmoCaixa hem pogut seguir una sèrie d'activitats i exposicions amb la intenció d'apropar la ciència a tots els alumnes del cicle superior. 
Entre els espais i exposicions més singulars del museu destaca el Bosc inundat, que recrea un ecosistema amazònic dins d'un hivernacle de 1.000 metres quadrats i que acull piranyes, cocodrils i d'altres espècies animals i vegetals típiques de la zona; el mur geològic format per set grans talls de roca real que permeten interpretar la geologia del món o la Sala de la Matèria, un viatge apassionant per l'evolució de la matèria i la vida al nostre planeta, amb peces reals i éssers vius. Finalment, hem tingut una sessió de Planetari on hem fet un viatge en l'espai i el temps a través de les estrelles i planetes del firmament. 

 

Per la tarda hem fet la visita al Park Güell. Aquest parc fou un intent de crear una urbanització en plena natura a l'antiga vila de Gràcia, un projecte immobiliari ambiciós impulsat per Eusebi Güell, mecenes de Gaudí. La propietat, de terreny irregular, tenia 15 hectàrees i s'hi havien d'aixecar un total de 40 cases unifamiliars. Només se'n van construir dues, una de les quals va ser ocupada pel propi Gaudí i és actualment, la seva Casa-Museu. L'arquitecte treballà entre 1900 i 1914 en les obres de condicionament del Parc Güell, projectant les seves inquietuds urbanístiques amb la construcció de camins, porxos i viaductes plenament integrats en la natura de Barcelona.

 

 

 

Please reload

Notícies recents

27/01/2018

Please reload